Artboard 1

B-MILK BIOLAT 35

B-Milk Biolat 35, GOS-MOS-FOS ile zenginleştirilmiş en az %10 kazein içeren ve litresindeki 30 gr protein içereğiyle sahadaki en yüksek hayvansal proteini içeren buzağı mamasıdır.

Bileşimi: %35 süt tozu, peynir altı suyu tozu, rafine edilmiş bitkisel yağlar, hidrolize buğday proteini, buğday unu, lizin, metiyonin.

Kullanım şekli:

  • 125 g B-Milk, 875 ml su içine ilave edilerek 1 litreye tamamlanır.
  • Buzağı mamasının eritileceği su 50°C’ye kadar ısıtılır.
  • Belirtilen miktardaki B-Milk buzağı maması ilave edilerek iyice karıştırılır.
  • 38°C’den buzağılara verilir.

Analiz değeri

Ham Protein %24
Ham Yağ %19
Nem %5 (en çok)
Kül %8,0

pH (%10'luk solüsyon) 6-6,5
Lif %0,01
Kalsiyum %0,65
Sodyum %0,50

Fosfor %0,65
Lizin %2,30
Metiyonin %0,70

Yem katkı maddeleri

Vitaminler
A (E672) 25.000 UI
D3 (E671) 5.000 UI
B1 15mg
E (3a700) 316 mg
B2 12 mg
B6 3.6 mg
B12 0.04 mg
K 5 mg
Niasinamid 51 mg
C (E300) 160 mg
Kalsiyum D-Pantotenat 25 mg
Kolin Klorid 153 mg
Betain Hidroklorid 267 mg

Mineraller
Bakır 15 mg
Demir 340 mg
Mangan 150 mg
Çinko 190 mg
Potasyum iyot 1 mg
Kobalt 0.40 mg
Selenyum (Sodyum Selenit) 0.50 mg

Aminoasitler
Lizin 23.000 mg
Metiyonin 7.000 mg

ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ