Artboard 1

B-Milk BUZAĞI MAMASI

Buzağıların ihtiyaç duydukları kaliteli protein, yağ, vitamin ve minarelleri içeren ve bunun yanında bağırsak mikroflarasını geliştirip besin sindirimini arttıran, günlük canlı ağırlık artışını ve FCR'ı geliştirerek bağışıklık sistemini güçlendirip zararlı proteinleri baskılayan ve daha erken sütten kesim sağlayan GOS, MOS ve FOS içeren yüksek kaliteli buzağı mamasıdır.

Daha fazla bilgi için tıklayınız.

Ürünler

  • B-MILK BIOLAT S
  • B-MILK BIOLAT 35

Neden farklı?

  • Litresinde 30g protein içeriğiyle, sahadaki en yüksek hayvansal proteini ihtiva etmektedir.
  • GOS-MOS-FOS içerir.
  • B-Milk'in içerdiği proteinler annesinin sütüne çok yakın kalitelidir. Bu da sindirim ve FCR'ın (feed rate conversion) muazzam seviyede olmasını sağlar.
  • Pastörizasyon, proteinin yapısını ve kompozisyonunu değiştiren bir süreç olduğu için B-Milk'in üretiminde pastörize edilmemiş çiğ süt ve peynir altı suyu tercih edilmiştir.
  • En az %10 oranında kazein içermektedir. (kolostrum %4,8 kazein,%1,5 albumin %15,1 globulin toplamda %21,4 protein %6,5 yağ içermektedir.)
  • Özel mikronizasyon tekniği ile elde edilen antioksidan içerikli karışım, buzağı mamasının stabilizasyonunu ve uzun ömürlü olmasını sağlar. Bu sayede buzağı mamasının sindirim kolaylığı ve lezzeti korunarak uzun süre muhafaza edilir.

Çalışma Prensibi ve Kritik Faydaları

B-Milk içeriğinde kullanılan GOS, MOS ve FOS bilimsel olarak sindirim sistemi üzerindeki etkinliği kanıtlanmış bileşenledir.Yapılan çalışmalarla, aşağıdaki faydaları kanıtlanmıştır.

  • Sindirim sistemi mikroflorasının aktivitesini ve dengesini düzenler.
  • Patojenik bakteri kolonizasyonunun baskılayarak buzağı ishallerini engellemeye yardımcı olur.
  • Sindirim sistemini destekler.
  • Yem tüketimini arttırarak kilo artışını sağlar.
  • Bağışıklığı güçlendirir.

ETKİ ŞEKLİ SAĞLADIĞI FAYDA
  • Patojenleri bağlar.
  • Toksinleri ve amonyağı elimine eder.
Patojenleri baskılar, buzağı ishallerini önlemeye yardımcı olur.
  • Bağırsakdaki goblet hücre sayısını arttırır.
  • Villusları korur,güçlü mukozal bariyer oluşturur.
  • Süt sindirimine yardımcı olan faydalı bakteriler; Bifidobacterium lactis DR10 ve Lactobacillus Rhamnosus DR20 üremesini destekler.
  • Salmonella, listeria, e.coli gibi zararlı patojenlerin gelişimini kısıtlar.
Sindirim sistemini destekler.
  • Sindirim sistemini destekler.İçeriğindeki bileşenler anne sütüne en yakın oranlardadır.
  • Buzağının büyümesi için gereken besin maddelerini karşılar.
Yem tüketimini arttırarak kilo alışını ve erken sütten kesim ile ekonomi sağlar.
  • İmmun sistemi aktive eder.
  • İnflamasyon mekanizmasını modüle eder.
Bağışıklığı güçlendirir.

B-Milk nasıl hazırlanır?

Kullanım Miktarı
125 g B-Milk, 875 ml su içine ilave edilerek 1 litreye tamamlanır.

Hazırlanışı
Buzağı mamasının eritileceği su 50°C'ye kadar ısıtılır. Belirtilen miktardaki B-Milk buzağı maması ilave edilerek iyice karıştırılır.

Uyarılar
Temiz, kuru yerlerde, ışık ve ısı kaynaklarından uzakta muhafaza ediniz.

ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ